Företagshälsovård i Stockholm

Medisera erbjuder företagshälsovård via blodprov i Stockholm. Med provtagningsställen runt om i stan och kranskommuner är det ett enkelt, tids-, och kostnadseffektivt alternativ. Vi samarbetar bland annat med Karolinska Universitetslaboratoriet, som har adresser i många förorter och stadsdelar som t.ex. i Stockholm city, Nacka, Bromma, Danderyd och på Lidingö. Era medarbetarre kan även ta blodprov på Södersjukhuset, Bromma Sjukhus, samt på Unilabs och SYNLAB alla provatgningsställen och på flera olika vårdcentraler och kliniker.

Därför ska du välja Medisera

Att låta medarbetarna ta ett blodprov med Medisera är ett kostnads- och tidseffektivt sätt att stärka ert varumärke genom företagshälsovård i Stockholm. Den här sortens hälsoundersökning kostar betydligt mindre än en traditionell motsvarighet. Dina medarbetare kan själva hantera beställningen genom en tillgodokod från oss. Sedan kan de själva välja provtagningsställe och tillfälle. Vi samarbetar med välkända laboratorium och mottagningar runt om i Stockholm och kranskommuner.

Resultaten är bara synliga för den enskilda individen, genom att logga in i ”Min Journal” med Bank-ID. I provsvaren jämförs individens blodvärden med referensvärden. På så sätt kan tecken på sjukdom eller brist på vitaminer och mineraler upptäckas.

Fråga om företagshälsovård i Stockholm

Är du intresserad av att erbjuda Mediseras hälsokontroller som en del av er företagshälsovård i Stockholm? Då är första steget att höra av dig till oss på 0722–150 261 eller info@medisera.se, så ordnar vi en offert.

När ni har gjort köpet får du en tillgodokod. Den gäller bara för ert företag och era medarbetare kan använda den som betalning i kassan. I samband med beställning väljer varje medarbetare ett passande provtagningsställe. De flesta provtagningar görs med fördel på morgonen.

Ett par dagar efter provtagningen kan medarbetarna logga in i ”Min Journal” för att se sina provsvar. Inloggning sker via Bank-ID. På så sätt är journalen patientsäker och kräver inte att man skapar ett konto. I provsvaren visas individens blodvärden i jämförelse med referensvärden, komplett med en läkarkommentar. Om något avviker kraftigt kommer en läkare att ringa upp.

Låter Medisera i Stockholm som något som skulle passa in i er företagshälsovård? Välkomna att höra av er för en offert genom att ringa 0722–150 261 eller maila info@medisera.se så återkommer vi så snart vi kan. Eller läs mer om hur vi arbetar med företagshälsovård här!