Företagshälsovård i Stockholm

Medisera erbjuder företagshälsovård via blodprov i Stockholm. Med provtagningsställen runt om i stan och kranskommuner är vi ett enkelt, tids-, och kostnadseffektivt alternativ.

Medisera samarbetar bland annat med Karolinska Universitetslaboratoriet, som har adresser i många förorter och stadsdelar som t.ex. i Stockholm city, Nacka, Bromma, Danderyd och på Lidingö. Era medarbetarre kan även ta blodprov på Södersjukhuset, Bromma Sjukhus, samt på Unilabs och SYNLABs alla provatgningsställen och på flera olika vårdcentraler och kliniker.

Företagshälsa via blodprov med Medisera

Att låta medarbetarna ta ett blodprov med Medisera är ett kostnads- och tidseffektivt sätt att stärka ert varumärke genom företagshälsovård i Stockholm. Den här sortens hälsoundersökning kostar betydligt mindre än en traditionell motsvarighet.

Dina medarbetare kan själva hantera beställningen genom en tillgodokod från oss. Sedan kan de själva välja provtagningsställe och tillfälle. Vi samarbetar med välkända laboratorium och mottagningar runt om i Stockholm och kranskommuner.

Resultaten är bara synliga för den enskilda individen, genom att logga in i ”Min Journal” med Bank-ID. I provsvaren jämförs individens blodvärden med referensvärden. På så sätt kan tecken på sjukdom eller brist på vitaminer och mineraler upptäckas.

Fråga oss om företagshälsovård i Stockholm

Är du intresserad av att erbjuda Mediseras hälsokontroller som en del av er företagshälsovård i Stockholm? Då är första steget att höra av dig till oss för offert.

När ni har gjort köpet får ni en tillgodokod. Den gäller bara för ert företag och era medarbetare kan använda den vid beställning i kassan. I samband med beställningen väljer varje medarbetare ett passande provtagningsställe. De flesta provtagningar görs med fördel på morgonen.

Ett par dagar efter provtagningen i Stockholm kan medarbetarna logga in i ”Min Journal” för att se sina provsvar. Inloggning sker via Bank-ID. På så sätt är journalen patientsäker och kräver inte att man skapar ett konto. I provsvaren visas individens blodvärden i jämförelse med referensvärden, komplett med en läkarkommentar. Om något avviker kraftigt kommer en läkare att ringa upp.

Passar Medisera i Stockholm in i er företagshälsovårdsprofil? Välkomna att höra av er eller läs mer om hur vi arbetar med företagshälsovård här.