Företagshälsovård i Nyköping

Låt hälsoundersökningar via blodprov bli en del av er företagshälsovård i Nyköping. Det kan bli en värdefull resurs i kombination med andra insatser, för att ge er personal ökade insikter om sina blodvärden. Medarbetarna kan upptäcka om de befinner sig i vissa riskgrupper eller har brist på något. Allt på ett enkelt och patientsäkert sätt.

Blodprov till Nyköpings företagshälsovård

På Unilabs kemiska laboratorium på Nyköpings lasarett erbjuder vi provtagning för våra hälsokontroller. Här gäller drop-in, så era medarbetare behöver inte boka en tid innan de kommer hit. Det är bara att dyka upp, direkt efter beställning eller senare.

Nyköpings lasarett

I Nyköpings lasarett ryms utöver provtagningen medicinsk, kirurgisk och psykiatrisk vård. Här bedrivs även forskning, med fokus på livsstilssjukdomar som har koppling till övervikt. Lasarettet har framförallt ansvar för de södra delarna av Södermanlands län, med uppemot 90 000 invånare.

Enkelt och patientsäker företagshälsa

Att använda Medisera för företagshälsovård är ett smidigt alternativ för er i Nyköping. Vårt provtagningsställe ligger centralt i staden, vilket gör det enkelt för dina medarbetare att ta sig dit på drop-in.

För att komma igång ber vi dig att kontakta oss direkt för att be om en offert. Vi kan också hjälpa er välja vilken hälsoundersökning som passar för er företagshälsovård. När köpet är gjort kommer ni att få en tillgodokod, som dina medarbetare kan använda för att beställa hälsokontrollen i kassan på medisera.se. De beställer undersökningarna och väljer provtagningsställe själva på nätet. Redan kort därpå kan de gå till laboratoriet för att lämna blod.

”Min Journal”

Ett par dagar senare kan de logga in på ”Min Journal” för att se sina resultat. De behöver inte skapa ett konto, bara använda sitt Bank-ID. I provsvaren visas deras blodvärden i jämförelse med referensvärden. De får även en läkarkommentar. Självklart kan bara den enskilda individen se provsvaren.

Låter det som något för ert företag? Hör av er till oss för att be om en offert på företagshälsovård i Nyköping. Du kan också läsa mer om hur vi arbetar med företagshälsovård här!