Företagshälsovård i Göteborg

Medisera erbjuder hälsokontroller via blodprov som företagshälsovård på flera ställen i Göteborg, bl.a. på Carlanderska sjukhuset. Individens blodvärden jämförs med referensvärden för att upptäcka avvikelser.

Carlanderska sjukhuset mest populär

När ni väljer att göra oss till en del av er företagshälsa i Göteborg kan era medarbetare välja bland etablerade provtagningsställen som Carlanderska sjukhuset, som är vårt mest populära provtagningsställe. Carlanderska slog upp portarna på våren år 1927 och erbjuder förstklassig sjukvård i en miljö som känns mer hemtrevlig än vad många är vana vid inom sjukvården. Självklart håller provtagningen hög klinisk standard och utförs av Unilabs.

Blodprov för företagshälsovård i Göteborg

Hälsokontroller via blodprov är ett relativt snabbt och kostnadseffektivt sätt att ge era medarbetare en bild av vad som pågår i kroppen. Medisera erbjuder flera olika hälsokontroller och de flesta företagskunder väljer en av de större hälsokontrollerna, som mäter blodvärden på ett brett spektrum. För företagshälsovård i Göteborg (och hela Sverige) rekommenderar vi Hälsokontroll Stor, Mellan eller Bas. Den förstnämnda är det mest omfattande alternativet, med flest blodmarkörer.

Blodvärden analyseras

Patientens blodvärden analyseras för att upptäcka tecken på sjukdom eller brister på vitaminer och mineraler. På så sätt kan Medisera bidra till ett förebyggande hälsoarbete på arbetsplatsen.

Provsvar i ”Min Journal”

Kontakta oss för att beställa hälsokontroll via blodprov som företagshälsovård till era medarbetare. Ni får en offert och när beställningen är gjord skickar vi en rabattkod till er, som era anställda kan använda för att beställa hälsokontrollen. De gör sina individuella beställningar online och kan samtidigt bestämma vilket provtagningsställe som passar. Dit kan de gå direkt efter beställningen för att lämna blod.

Ett par dagar senare kan medarbetaren logga in på ”Min Journal” med Bank-ID för att se sina provsvar. Självklart kan ingen annan än patienten se provsvaren. I dem jämförs individens resultat med referensvärden. En legitimerad läkare lämnar även en kommentar.

Är du intresserad av en offert? Kontakta oss så återkommer vi så snart vi kan eller läs mer om hur vi arbetar med företagshälsovård här.