Årlig Hälsokontroll Mellan

Årlig Hälsokontroll Mellan är för dig som vill göra en hälsoundersökning via blodprov på årlig basis. Följande ingår i årlig Hälsokontroll Mellan: 

  • Hälsokontroll Mellan årligen (värde 990 sek)
  • 15% rabatt på alla uppföljande tester
  • Kallelse till din årliga hälsokontroll
  • Läkarkommenterat provsvar i ”Min Journal”

Hälsokontroll Mellan kartlägger värden avseende: blodstatus, diabetes, metabolstörning, sköldkörtelrubbning, testosteron och inflammation och analyserar blodvärden som hänger samman med funktionen hos hjärtat, njurarna och levern samt nivåer av vitaminer och mineraler.

Beställer du istället Hälsokontroll Stor får du även D-vitamin och Ferritin samt Folat för kvinnor och PSA för män.

Du förbinder dig till två hälsokontroller mot erhållen rabatt. Du har rätt att avsluta den årliga hälsokontrollen när som helst genom mail eller telefon. Prenumerationen avslutas dock som tidigast när de två första kontrollerna är genomförda.

Varför skall du beställa en årlig hälsoundersökning via blodprov?

Sjukdomar som t.ex. hjärtinfarkt, diabetes och stroke har en tydlig korrelation till livsstilsfaktorer som motion, rökning och kost. Genom att kartlägga dina blodvärden kan du bilda dig en uppfattning om hur din kropp mår och få hjälp att identifiera om du befinner dig i riskzonen för att bli sjuk. Hälsokontroll Mellan kan hjälpa dig att förebygga sjukdom, ge dig möjlighet att med egna tester förbättra dialogen med din läkare samt få referensvärden som du kan följa över tid.

Om testosteron-prov

Testosteron ingår för män i vår årliga Hälsokontroll Mellan. Är du intresserad av att läsa mer om testosteron rekommenderar vi att du tar del av följande information: Om testosteronbrist hos män Det räcker inte att ha låg testosteronhalt, man måste också uppvisa symtom som är förenliga med testosteronbrist för att få diagnosen testosteronbrist.

Följande blodmarkörer ingår i årlig Hälsokontroll Mellan

Analysgrupp Analys
Blodstatus

Hemoglobin (Hb)

Leukocyter (LPK)

Trombocyter (TPK)

MCH

Erytrocyter (EPK)

Hematokrit (EVF)

Medel cell volym (MCV)

Diabetes

Glukos

HbA1C

Hjärta/kärl

HDL - kolesterol

LDL - kolesterol

LDL/HDL Kvot

Kolesterol - Totalt

Triglycerider

Apolipoprotein A

Apolipoprotein B

Apo kvot

Njurfunktion

Kreatinin

Natrium

Kalium

Kalcium

Albumin

Leverfunktion

ASAT

ALAT

Vitaminer

Kobalamin - B12

Mineraler

Järn

Magnesium

Sköldkörtelrubbning

TSH

T4

T3 (bara för kvinnor)

Testosteron

Testosteron (bara för män)

Inflammation

CRP

Beställ årlig hälsoundersökning redan idag

Du kan ta blodprovet redan minuter efter beställning på drop-in. Provtagningen håller hög klinisk standard genom samarbete med Karolinska Universitetslaboratoriet, Unilabs och Aleris Medilab. Du får ett läkarkommenterat svar i ”Min Journal” som du hittar här på Medisera.se inom två till sex bankdagar från den tidpunkt blodprovet tas.

Beställ Årlig Hälsokontroll Mellan - 890 kr

Så fungerar Min Journal