Hälsoundersökning Stockholm - Unilabs Stockholm City Provtagning Holländargatan

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Unilabs Stockholm City Provtagning Holländargatan

Holländargatan 4

111 36 Stockholm

Öppettider

  • Mån-tor: 8:00-16:00
  • Fre: 8:00-12:00
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen i Stockholm City

Vill du göra din hälsoundersökning via blodprov i Stockholm city har vi följande tre provtagningsställen du kan välja bland. Samtliga har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Vi har även fler provtagningställen runtom i centrala Stockholm i Vasastan, Östermalm, Södermalm och Kungsholmen.

Unilabs Stockholm City Provtagning Holländargatan

Holländargatan 4

111 36 Stockholm

Karolinska Universitetslaboratoriet, Hötorget

Sveavägen 13-15, Hus 2, 2 tr

SYNLAB Medilab Stureplan

Riddargatan 1, 1tr

Hälsoundersökning via blodprov och provtagning på Holländargatan i Stockholm city

Välkommen att utföra en hälsoundersökning via blodprov i Stockholm city. Du beställer hälsoundersökningen via blodprov här på Medisera.se, och tar blodprovet på drop-in på valt provtagningsställe. Observera att detta avser hälsoundersökning via blodprov enbart. Är du ute efter en undersökning som inkluderar fysisk undersökning av läkare, som t.ex. mätning av blodtryck, är detta inte rätt hälsoundersökning för dig. Hos oss får du dina blodvärden ställda mot referensvärden samt en läkarkommentar i ”Min Journal”, som du enkelt loggar in i via Bank-ID, när provsvar och läkarkommentar är klara. “Min Journal” kommer du åt från Medisera.se.

Vilka hälsoundersökningar via blodprov kan du göra i Stockholm city?

Via Medisera.se kan du idag beställa och utföra många olika hälsoundersökningar via blodprov. Vi erbjuder omfattande hälsoundersökningar för dig som vill ta ett större grepp om din hälsa och dina blodvärden, och mindre omfattande analyser samt enstaka analyser för dig som vet vad du vill undersöka eller som först vill testa. Samtliga hälsoundersökningar som du finner om du klickar på länken nedan kan du utföra i Stockholm city.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ den hälsoundersökning via blodprov som passar bäst

Om du går till startsidan på Medisera.se och scrollar ner på sidan hittar du en jämförelse av vad som ingår i våra omfattande analyser. Denna jämförelse är till för att hjälpa dig att välja och beställa den hälsoundersökning via blodprov som passar dig bäst. Om du har frågor tveka inte att höra av dig till oss.

Vad ingår i hälsoundersökningen via blodprov?

Hälsoundersökningens innehåll redovisas detaljerat på produktsidorna som du kommer åt om du klickar på “Våra hälsokontroller” i huvudmenyn. Observera att vi tillhandahåller hälsoundersökning via blodprov, och inte en fysisk undersökning som utförs av läkare. E-remissen ingår alltid, liksom provtagningen på valt provtagningsställe, samt inlogg via Bank-ID till “Min Journal” som du alltid kommer åt på Medisera.se.

Hur går provtagningen till när du gör din hälsoundersökning i Stockholm city?

Blodprovet under provtagningen tas av sköterska och brukar inte ta många minuter. Du behöver inte boka tid för provtagning när du väl beställt hälsoundersökningen här på medisera.se, däremot måste du ta med dig legitimation som är giltig. Genom våra samarbetspartners erbjuder vi drop-in på alla våra provtagningsställen.

Stockholms bästa hälsoundersökning

Att beställa och genomföra en hälsoundersökning i Stockholm har aldrig varit enklare. Våra patienter kan vittna om att vårt system är smidigt och effektivt, både vad gäller att beställa och att genomföra den valda undersökningen via blodprov. Om du vill göra en hälsoundersökning via blodprov tycker vi att du skall göra den bästa hälsoundersökningen som finns. Våra patienter får en grundlig analys av det blodprov de lämnat baserat på den hälsoundersökning via blodprov de beställt, vilket har hjälpt många upptäcka brister som ett lågt järn- eller vitaminvärde redan i ett tidigt skede.

Stor hälsoundersökning i Stockholm

När det gäller stora omfattande hälsoundersökningar via blodprov erbjuder vi på Medisera fyra omfattande kontroller: Bas, Mellan och Stor, samt Stora Prestationstestet. Med den Stora hälsoundersökningen väljer du, som namnet antyder, en av de mest omfattande kontrollerna. Enbart Stora Prestationstestet innehåller fler markörer. I Stor som består av 34 st markörer, kommer ditt blodprov att analyseras för bland annat diabetes, metabolstörning, hjärtsjukdom, bristande njur- och/eller leverfunktion, vitamin- och mineralbrist, sköldkörtelrubbning, sjukdom i prostatan, testosteronnivåer och inflammation. Skulle några prover komma tillbaka med gravt avvikande resultat kontaktas du per telefon av ansvarig läkare.

Vad kostar hälsoundersökningen i Stockholm?

Hälsoundersökningarna via blodprov på Medisera.se kostar från några hundralappar till några tusenlappar beroende på hur många och vilka blodmarkörer du vill testa. De läkarkommenterade provsvaren som du tar del av genom att logga in på “Min Journal” via Bank-ID på Medisera.se är självklart inkluderade i hälsoundersökningens pris.

Mediseras stora omfattande hälsoundersökning som innefattar 34 st olika markörer kostar mindre än branschkollegornas likvärdiga tester, och innehåller fler markörer. Mediseras Stora är också den hälsoundersökning via blodprov som är den mest populära bland våra patienter. Kostnaden att utföra en hälsoundersökning genom beställning online är betydligt mer kostnadseffektivt jämfört med att gå via företagsvård. Stora prestationstestet är den mest omfattande och också den mest kostsamma hälsokontrollen via blodprov på medisera.se. Priset för Stora Prestationstestet är ca 2 000 kronor.

Privat hälsoundersökning via blodprov i Stockholm city

En e-remiss går ut till det provtagningsställe som valts i Stockholm city vid beställning via våra system, varför du inte behöver gå till vårdcentral för att den vägen få remiss till hälsoundersökning via blodprov. Detta innebär att du numera kan utföra en privat hälsoundersökning via Medisera.se. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa en privat hälsoundersökning idag!

Välj och beställ hälsokontroll