Hälsotest i Täby - SYNLAB Medilab Husläkarmottagningen Täby Centrum - stängt tills vidare

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

SYNLAB Medilab Husläkarmottagningen Täby Centrum – stängt tills vidare

Biblioteksgången 5

183 70 Täby

Öppettider

  • Mån - Tor: 8 - 15.30
  • Fre: 8 - 12
  • Lunchstängt: 12-13
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen norr om Stockholm

Norr om Stockholm har vi fler än 20 provtagningsställen, vill du göra ditt hälsotest i Täby har vi tre provtagningsställen du kan välja bland. Samtliga har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

SYNLAB Medilab Husläkarmottagningen, Täby Centrum – stängt tills vidare

Biblioteksgången 5
183 70 Täby

Täby Centrum Doktorn

Esplanaden 11, 3 tr
183 70 Täby

Karolinska Universitetslaboratoriet, Täby sjukhus

Esplanaden 9 plan 4
183 34 Täby

Karolinska Universitetslaboratoriet, Täby Kyrkby

Hagmovägen 1
187 74 Täby

Hälsotest via blodprov och provtagning i Täby

Välkommen att utföra ett hälsotest via blodprov i Täby. Du beställer hälsotestet via blodprov här på Medisera.se, och tar blodprovet på drop-in på valt provtagningsställe. Observera att detta avser hälsotest via blodprov enbart. Är du ute efter en undersökning som inkluderar fysisk undersökning av läkare, som t.ex. mätning av blodtryck, är detta inte rätt hälsotest för dig. Hos oss får du dina blodvärden ställda mot referensvärden samt en läkarkommentar i ”Min Journal”, som du enkelt loggar in i via Bank-ID, när provsvar och läkarkommentar är klara. “Min Journal” kommer du åt från Medisera.se.

Vilka hälsotester via blodprov kan du göra i Täby?

Du kan beställa och ta blodprov i Täby för alla de hälsotest som du finner om du klickar på länken nedan. Medisera har hälsotest som passar många, t.ex. om du vill undersöka kolesterolvärden, sköldkörteln eller prostatan. Välkommen att höra av dig till oss om du vill ställa frågor kring våra hälsotest.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ det hälsotest som passar bäst

På Medisera.se:s startsida längst ner hittar du en uppställning över våra mest omfattande analyser som är tänkt att hjälpa dig att jämföra och välja det hälsotest via blodprov som är bäst för dig. Du är självklart välkommen att höra av dig till oss om du har frågor.

Vad kostar hälsotestet via blodprov?

Hälsotestets pris beror på vad du vill undersöka. De mest omfattande analyserna kostar vanligtvis över 1000 sek, medan de mindre enstaka analyserna vanligtvis kostar under 500 sek. Hela processen från beställning till leverans av provsvar och läkarkommentar digitalt i Min Journal är snabb, smidig och enkel, och inkluderas i priset för hälsotestet.

Vad ingår i hälsotestet via blodprov?

Vilka analyser som ingår i hälsotestet beror självklart på vilken analys du beställer. Dock ingår alltid den elektroniska remissen som skickas ut till valt provtagningsställe, själva blodprovet som du tar drop-in på det provtagningsställe du valt, levererade provsvar och läkarkommentar i “Min Journal”, som du alltid kommer åt via Bank-ID på Medisera.se. Medisera erbjuder inte en fysisk undersökning som utförs av läkare.

Hur går provtagningen till när du gör hälsotest i Täby?

Blodprovet under provtagningen tas av sköterska och brukar inte ta många minuter. Du behöver inte boka tid för provtagning när du väl beställt hälsotestet här på medisera.se, däremot måste du ta med dig legitimation som är giltig. Genom våra samarbetspartners erbjuder vi drop-in på alla våra provtagningsställen.

Privat hälsotest via blodprov i Täby

På Medisera.se kan du nu beställa och därefter utföra ett privat hälsotest via blodprov på ett provtagningsställe nära dig i Täby. Du behöver inte gå till vårdcentral och få en remiss. En elektronisk remiss skickas till valt provtagningsställe via våra system i samma stund som du lägger beställningen här på Medisera.se. Därför kan du i stort sett direkt efter beställning ta blodprovet förutsatt att det är inom de öppettider som gäller. Välkommen att beställa ett privat hälsotest idag!

Välj och beställ hälsokontroll