Hälsoundersökning via blodprov - Karolinska Universitetslaboratoriet Kista, stänger tillsvidare den 20/12 2019

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet 13, Kista

Edvard Griegsgången 13

164 32 Kista

Öppettider

  • Måndag - Torsdag: 08:00 - 12:00
  • Måndag - Torsdag: 13:00 - 16:00
  • Fredag: 08:00 - 12:00
  • Detta provtagningsställe stänger den 20/12 2019. Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen i Kista

Vill du göra din hälsoundersökning i Kista har vi två provtagningsställen du kan välja bland, båda har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet, Kista, stänger den 20/12 2019

Edvard Griegsgången 13
164 32 Kista

Unilabs närlaboratorium Kista

Kista Galleria Hus 3, 1 tr
164 91 Kista

Hälsoundersökning via blodprov och provtagning i Kista

Välkommen att utföra hälsoundersökningen via blodprov i Kista. Du beställer hälsoundersökningen via blodprov här på Medisera.se, och tar blodprovet drop-in på valt provtagningsställe. Observera att detta avser hälsoundersökning via blodprov enbart. Är du ute efter en undersökning som inkluderar fysisk undersökning av läkare, som t.ex. mätning av blodtryck, är detta inte rätt hälsotest för dig. Hos oss får du dina blodvärden ställda mot referensvärden samt en läkarkommentar i ”Min Journal”, som du enkelt loggar in i via Bank-ID, när provsvar och läkarkommentar är klara. “Min Journal” kommer du åt från Medisera.se.

Vilka hälsoundersökningar via blodprov kan du göra i Kista?

Via Medisera.se kan du idag beställa och utföra många olika hälsoundersökningar via blodprov. Vi erbjuder omfattande hälsoundersökningar för dig som vill ta ett större grepp om din hälsa och dina blodvärden, och mindre omfattande analyser samt enstaka analyser för dig som vet vad du vill undersöka eller som först vill testa. Samtliga hälsoundersökningar som du finner om du klickar på länken nedan kan du utföra i Kista.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ den hälsoundersökning via blodprov som passar bäst

Om du går till startsidan på Medisera.se och scrollar ner på sidan hittar du en jämförelse av vad som ingår i våra omfattande analyser. Denna jämförelse är till för att hjälpa dig att välja och beställa den hälsoundersökning via blodprov som passar dig bäst. Om du har frågor tveka inte att höra av dig till oss.

Vad kostar hälsoundersökningen?

Hälsoundersökningens pris beror på vad du vill undersöka. De mest omfattande analyserna kostar vanligtvis över 1000 sek, medan de mindre enstaka analyserna vanligtvis kostar under 500 sek. Hela processen från beställning till leverans av provsvar och läkarkommentar digitalt i “Min Journal” är snabb, smidig och enkel, och inkluderas i priset för hälsotestet.

Vad ingår i hälsoundersökningen?

Vilka analyser som ingår i hälsoundersökningen beror självklart på vilken analys du beställer. Dock ingår alltid den elektroniska remissen som skickas ut till valt provtagningsställe, själva blodprovet som du tar drop-in på det provtagningsställe du valt, levererade provsvar och läkarkommentar i “Min Journal”, som du alltid kommer åt via Bank-ID på Medisera.se. Medisera erbjuder inte en fysisk undersökning som utförs av läkare.

Hur går provtagningen till när du gör din hälsoundersökning i Kista?

Blodprovet under provtagningen tas av sköterska och brukar inte ta många minuter. Du behöver inte boka tid för provtagning när du väl beställt hälsoundersökningen här på medisera.se, däremot måste du ta med dig legitimation som är giltig. Genom våra samarbetspartners erbjuder vi drop-in på alla våra provtagningsställen.

Privat hälsoundersökning via blodprov i Kista

På Medisera.se kan du nu beställa och därefter utföra en privat hälsoundersökning via blodprov på ett provtagningsställe nära dig i Kista. Du behöver inte gå till vårdcentral och få en remiss. En elektronisk remiss skickas till valt provtagningsställe via våra system i samma stund som du lägger beställningen här på Medisera.se. Därför kan du i stort sett direkt efter beställning ta blodprovet förutsatt att det är inom de öppettider som gäller. Välkommen att beställa en privat hälsoundersökning idag!

Välj och beställ hälsokontroll