Hälsoanalys i Södertälje, Tveta - Karolinska Universitetslaboratoriet. Stängt för provtagning tills vidare.

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Tveta, Södertälje är stängt för provtagning tills vidare

Björnövägen 2

721 30 Södertälje

Öppettider

  • Måndag - Torsdag: 08:00 - 16:00
  • Fredag: 08:00 - 12:00
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Viktigt meddelande: Karolinska Universitetslaboratoriet i Tveta i Södertälje är stängt för provtagning tills vidare.

Våra provtagningsställen i Södertälje

Vill du göra din hälsoanalys i Södertälje har vi fem provtagningsställen du kan välja bland. Samtliga har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Södertälje sjukhus – provtagningscentral

Rosenborgsgatan 6–10, Södertälje sjukhus, ingång via huvudentré, följ skyltar.
152 86 Södertälje

Södertälje Capio Lina Hage Vårdcentral Unilabs Laboratorium

Porslinsvägen 1
151 55 Södertälje

Luna Vårdcentral Unilabs Laboratorium

Nygatan 16 plan 6
151 72 Södertälje

Capio Wasa Vårdcentral Unilabs Laboratorium – Södertälje

Prästgårdsvägen 4
151 61 Södertälje

Tallhöjdens Vårdcentral Unilabs Laboratorium

Tallhöjdsvägen 1–3
152 41 Södertälje

Hälsoanalys via blodprov och provtagning i Tveta, Södertälje

Välkommen att utföra en hälsoanalys via blodprov i Södertälje. Du beställer hälsoanalysen via blodprov här på Medisera.se, och tar blodprovet på drop-in på valt provtagningsställe. Observera att detta avser hälsoanalys via blodprov enbart. Är du ute efter en undersökning som inkluderar fysisk undersökning av läkare, som t.ex. mätning av blodtryck, är detta inte rätt hälsoanalys för dig. Hos oss får du dina blodvärden ställda mot referensvärden samt en läkarkommentar i ”Min Journal”, som du enkelt loggar in i via Bank-ID, när provsvar och läkarkommentar är klara. “Min Journal” kommer du åt från Medisera.se.

Vilka hälsoanalyser via blodprov kan du göra i Tveta, Södertälje?

Du kan beställa och ta blodprov i Södertälje för alla de hälsoanalyser som du finner om du klickar på länken nedan. Medisera har hälsoanalyser som passar många, t.ex. om du vill undersöka kolesterolvärden, sköldkörteln eller prostatan. Välkommen att höra av dig till oss om du vill ställa frågor kring våra hälsoanalyser.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ den hälsoanalys via blodprov som passar bäst

Om du går till startsidan på Medisera.se och scrollar ner på sidan hittar du en jämförelse av vad som ingår i våra omfattande analyser. Denna jämförelse är till för att hjälpa dig att välja och beställa den hälsoanalys via blodprov som passar dig bäst. Om du har frågor tveka inte att höra av dig till oss.

Vad kostar hälsoanalysen?

Hälsoanalysens pris beror på vad du vill undersöka. De mest omfattande analyserna kostar vanligtvis över 1000 sek, medan de mindre enstaka analyserna vanligtvis kostar under 500 sek. Hela processen från beställning till leverans av provsvar och läkarkommentar digitalt i “Min Journal” är snabb, smidig och enkel, och inkluderas i priset för hälsoanalys.

Vad ingår i hälsoanalysen?

Hälsoanalysens innehåll redovisas detaljerat på produktsidorna som du kommer åt om du klickar på “Våra hälsokontroller” i huvudmenyn. Observera att vi tillhandahåller hälsoanalys via blodprov, och inte en fysisk undersökning som utförs av läkare. E-remissen ingår alltid, liksom provtagningen på valt provtagningsställe, samt inlogg via Bank-ID till “Min Journal” som du alltid kommer åt på Medisera.se.

Hur går provtagningen till när du gör din hälsoanalys i Tveta, Södertälje?

Blodprovet under provtagningen tas av sköterska och brukar inte ta många minuter. Du behöver inte boka tid för provtagning när du väl beställt hälsoanalysen här på medisera.se, däremot måste du ta med dig legitimation som är giltig. Genom våra samarbetspartners erbjuder vi drop-in på alla våra provtagningsställen.

Privat hälsoanalys i Tveta, Södertälje

En e-remiss går ut till det provtagningsställe som valts i Södertälje vid beställning via våra system, varför du inte behöver gå till vårdcentral för att den vägen få remiss till hälsoanalysen via blodprov. Detta innebär att du numera kan utföra en privat hälsoanalys via Medisera.se. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa en privat hälsoanalys idag!

Välj och beställ hälsokontroll