Hälsokontroll - SYNLAB Medilab Fruängen

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

SYNLAB Medilab Fruängen

Fruängsgången 2

129 52 Hägersten

Öppettider

  • Mån - Fre: 8 - 12
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen i Södra Stockholm

I södra Stockholm har vi 20 provtagningsställen du kan välja bland. Vill du göra din hälsokontroll i Hägersten har vi två provtagningsställe som du finner nedan. Samtliga har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

SYNLAB Medilab Fruängen

Fruängsgården 2
129 52 Hägersten

Axelsbergs Vårdcentral Unilabs Laboratorium

Axelsbergs Torg 2
129 38 Hägersten

Hälsokontroll i Fruängen, Hägersten

Fruängen ligger i Söderort och ingår i Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Huddinge kommun, Herrängen, Västertorp, Långbro och Solberga, och bildades i slutet av 1940-talet. Fruängsgården 2 och SYNLAB Medilab ligger nära Fruängens t-banestation och Axelsbergs Torg 2 och Axelsbergs Vårdcentral Unilabs Laboratorium ligger nära Axelbergs t-banestation.

Vilka hälsokontroller via blodprov kan du göra i Fruängen, Hägersten?

På Medisera.se kan du enkelt välja och beställa den hälsokontroll som passar dig. Vi har flera olika paket med hälsokontroller som innehåller omfattande analyser som ger dig bra överblick och kartläggning av dina värden. Du kan även beställa enskilda hälsokontroller för dig som vill undersöka specifika värden. Samtliga hälsokontroller som du finner på vår hemsida går att undersöka via blodprov på våra provtagningsställen i Hägersten.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till när du gör din hälsokontroll i Fruängen, Hägersten?

På Medisera.se kan du enkelt välja och beställa den hälsokontroll som passar dig. Bara några minuter efter din beställning är du välkommen till Fruängen för att ta ditt blodprov, kom ihåg att ta med legitimation. Provtagning utförs av sköterska. Efter att du tagit ditt blodprov kommer ditt resultat finnas tillgängligt inom några dagar, läkarkommentar och provresultat från hälsokontrollen får du enkelt genom att logga in på ”Min Journal” här på Medisera.se med Bank-ID. Läkarens kommentar hjälper dig att förstå ditt provresultat så att du vet vilka livsstilsförändringar som kan behövas.

Varför ska jag göra en hälsoundersökning via blodprov i Fruängen, Hägersten?

Du skall göra en hälsoundersökning via blodprov i Fruängen om du är intresserad av att se hur dina blodvärden står sig mot den övriga populationen. Andra anledningar kan vara att du känner av olika symptom eller är trött och energilös och vill få reda på om detta beror på brist av något slag, t.ex. d-vitaminbrist som är relativt vanligt i Sverige.

Det hela är numera väldigt enkelt. Gå in på medisera.se och välj den hälsoundersökning som känns mest relevant. När du beställt går en elektronisk remiss iväg till valt provtagningsställe varför du kan ta blodprovet drop-in minuter efter beställning. Beroende på vilket test du valt kommer provsvaren redan inom några dagar upp till en vecka om det t.ex. Gäller IGF-1 som analyseras en gång per vecka på vissa labb. Du behöver vara 18 år eller äldre för att kunna beställa hälsoundersökning.

Eftersom det har blivit så enkelt och billigt att undersöka viktiga blodvärden kan det vara värdefullt att göra hälsoundersökningen varje år från en viss ålder. Det kan vara så att analysen av dina värden kommer tillbaka inom referensintervallet och att det därmed inte visar något som ligger utanför det normala, och då är allt som det skall vara. Det kan också vara så att hälsoundersökningen visar att något värde behöver undersökas ytterligare. Om så är fallet är det bra att ha varit ute i så god tid som möjligt.

Välkommen till Medisera

På Medisera.se hittar du många olika hälsokontroller. Gemensamt för dem är att du kan ta blodprovet redan minuter efter beställning. Medisera samarbetar med Karolinska, Unilabs och SYNLAB och erbjuder därigenom provtagningsställen i stora delar av landet. I södra Stockholm har vi 20 provtagningsställen, varav SYNLAB Medilab beläget i Fruängen, Hägersten, är en.

Du behöver inte ta med dig en remiss, den finns redan på provtagningsstället, glöm dock inte din legitimation. På våra provtagningsställen är det drop-in vilket betyder att du inte behöver boka tid i förväg. Genom våra hälsokontroller kan du ta reda på om du är i riskzonen för vissa sjukdomar, hur dina blodvärden påverkas av träning och kost, samt få referensvärden som du kan följa över tid genom Mediseras hälsokontroller. En hälsokontroll i Fruängen kan vara ett steg mot ett längre och mer hälsosamt liv.

Varför välja Medisera?

Om vi skulle sammanfatta varför du ska välja just Medisera med tre ord så är det dessa – enkelt, säkert och prisvärt. Det ska vara enkelt att ta reda på hur kroppen mår och det är också det som är vår mission, medan visionen är att göra hälsokontroller lättillgängliga för alla digitalt. Vi har provtagningsställen i stora delar av Sverige och du kan ta ditt blodprov minuter efter beställning. Provtagningen håller en hög klinisk standard och vi har flest antal analyser på marknaden i våra hälsokontroller. Låt oss hjälpa dig ta reda på hur din kropp mår.

Välj och beställ hälsokontroll