Hälsotest i Södertälje på Capio Lina Hage Vårdcentral Unilabs Laboratorium stängt för provtagning tills vidare

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Södertälje Capio Lina Hage Vårdcentral Unilabs Laboratorium stängt för provtagning tills vidare

Porslinsvägen 1

151 55

Öppettider

  • Mån-tor: 7:30-15:30
  • Fre: 7:30-11:00
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Viktigt meddelande: Capio Lina Hage Vårdcentral Unilabs Laboratorium är tillfälligt inte tillgängligt för provtagning.

Våra provtagningsställen i Södertälje

Vill du göra ditt hälsotest via blodprov i Södertälje har vi fyra provtagningsställen du kan välja bland. Samtliga har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Södertälje sjukhus – provtagningscentral

Rosenborgsgatan 6–10, Södertälje sjukhus, ingång via huvudentré, följ skyltar.
152 86 Södertälje

Karolinska Universitetslaboratoriet, Tveta, Södertälje

Björnövägen 2
721 30 Södertälje

Luna Vårdcentral Unilabs Laboratorium

Nygatan 16 plan 6
151 72 Södertälje

Tallhöjdens Vårdcentral Unilabs Laboratorium

Tallhöjdsvägen 1–3
152 41 Södertälje

Hälsotest via blodprov och provtagning i Södertälje

Hos oss på Medisera.se kan du enkelt och snabbt utföra ett hälsotest via blodprov i Södertälje. Hälsotestet beställs här på Medisera.se, och provtagning via blodprov tas drop-in på det provtagningsställe du väljer när du beställer hälsotestet. Vårt erbjudande innebär dock att kontrollen enbart utförs via blodprov, den inkluderar inte en fysisk undersökning av läkare. Dina blodvärden ställs mot referensvärden och eventuella höga/låga värden kommenteras av läkare i “Min Journal” som du kommer åt via Bank-ID på Medisera.se när provsvar och läkarkommentar är klara. Det tar två till sex dagar för provsvaren från valt hälsotest att bli klara.

Vilka hälsotester via blodprov kan du göra i Södertälje?

Via Medisera.se kan du idag beställa och utföra många olika hälsotest via blodprov. Vi erbjuder omfattande hälsotest för dig som vill ta ett större grepp om din hälsa och dina blodvärden, och mindre omfattande analyser samt enstaka analyser för dig som vet vad du vill undersöka eller som först vill testa. Samtliga hälsotest som du finner om du klickar på länken nedan kan du utföra i Södertälje

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ det hälsotest som passar bäst

Om du går till startsidan på Medisera.se och scrollar ner på sidan hittar du en jämförelse av vad som ingår i våra omfattande analyser. Denna jämförelse är till för att hjälpa dig att välja och beställa det hälsotest via blodprov som passar dig bäst. Om du har frågor tveka inte att höra av dig till oss.

Vad kostar hälsotestet via blodprov?

Hälsotest via blodprov på Medisera.se kostar från några hundralappar till några tusenlappar beroende på hur många och vilka blodmarkörer du vill testa. De läkarkommenterade provsvaren som du tar del av genom att logga in på “Min Journal” via Bank-ID på Medisera.se är självklart inkluderade i hälsotestets pris.

Vad ingår i hälsotestet via blodprov?

Hälsotestets innehåll redovisas detaljerat på produktsidorna som du kommer åt om du klickar på “Våra hälsokontroller” i huvudmenyn. Observera att vi tillhandahåller hälsotest via blodprov, och inte en fysisk undersökning som utförs av läkare. E-remissen ingår alltid, liksom provtagningen på valt provtagningsställe, samt inlogg via Bank-ID till “Min Journal” som du alltid kommer åt på Medisera.se.

Hur går provtagningen till när du gör ditt hälsotest i Södertälje?

Blodprovet under provtagningen tas av sköterska och brukar inte ta många minuter. Du behöver inte boka tid för provtagning när du väl beställt hälsotestet här på medisera.se, däremot måste du ta med dig legitimation som är giltig. Genom våra samarbetspartners erbjuder vi drop-in på alla våra provtagningsställen.

Privat hälsotest via blodprov i Södertälje

På Medisera.se kan du nu beställa och därefter utföra ett privat hälsotest via blodprov på ett provtagningsställe nära dig i Södertälje. Du behöver inte gå till vårdcentral och få en remiss. En elektronisk remiss skickas till valt provtagningsställe via våra system i samma stund som du lägger beställningen här på Medisera.se. Därför kan du i stort sett direkt efter beställning ta blodprovet förutsatt att det är inom de öppettider som gäller. Välkommen att beställa ett privat hälsotest idag!

Välj och beställ hälsokontroll