Hälsokontroll Solna - Karolinska Universitetssjukhuset Solna är tillfälligt stängt för provtagning

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetssjukhuset Solna är tillfälligt stängt för provtagning

Eugeniavägen 3. Huvudentrén, D3:55 

171 64 Solna

Öppettider

  • Måndag - Torsdag: 07:15 - 15:30
  • Fredag: 07:15 - 12:00
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen norr om Stockholm

Norr om Stockholm har vi fler än 20 provtagningsställen du kan välja bland. Vill du göra din hälsokontroll i Solna har vi fem provtagningsställen du kan välja bland. Samtliga har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Karolinska Universitetssjukhuset Solna är tillfälligt stängt för provtagning

Eugeniavägen 3. Huvudentrén, D3:55
171 64 Solna

Karolinska Universitetslaboratoriet, Solna

Hannebergsgatan 41
171 68 Solna

SYNLAB Medilab Solna Centrum

Hotellgatan 3, 2 tr
171 45 Solna

SYNLAB Medilab Huvudsta

Storgatan 70
171 52 Solna

Hälsokontroll i Solna

Solna är en kommun i Stockholms län beläget nordväst om Stockholms stad. Solna är en av Sveriges minsta kommuner med en storlek på 20 km², men sett till antal invånare topp 30 största kommuner. Solna gränsar till Stockholms kommun, Sollentuna kommun, Sundbybergs kommun och Danderyds kommun. Karolinska vägen 34 och Radiumhemmet ligger på Karolinska sjukshusområde, medan Hannebergsgatan 41 och Hotellgatan 3 ligger nära Solna centrum t-banestation. Storgatan 70 ligger nära Huvudsta t-banestation.

Vilka hälsokontroller via blodprov genom Medisera kan du göra i Solna?

Välj och beställ den hälsokontroll som passar dig här på Medisera.se. För dig som vill undersöka specifika värden på grund av sjukdomssymptom eller vill ta reda på dina värden utifrån prestation finns flera enskilda hälsokontroller för till exempel vitaminer eller prestationstest. Vi har också flera omfattande hälsokontroller för dig som vill få en bred överblick och ta reda på så mycket som möjligt om ditt hälsotillstånd. Alla hälsokontroller som vi erbjuder kan du enkelt lämna blodprov för hos alla de provtagningsställen som vi samarbetar med i Solna.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till när du gör din hälsokontroll i Solna?

På Medisera.se kan du enkelt välja och beställa den hälsokontroll som passar dig. Bara några minuter efter din beställning är du välkommen till Solna för att ta ditt blodprov, kom ihåg att ta med legitimation. Provtagning utförs av sköterska på Karolinska Universitetslaboratoriet eller SYNLAB, som är de provtagningsställen som vi samarbetar med. Efter att du tagit ditt blodprov kommer ditt resultat finnas tillgängligt inom några dagar, läkarkommentar och provresultat från hälsokontrollen får du enkelt genom att logga in på ”Min Journal” här på Medisera.se med Bank-ID. Läkarens kommentar hjälper dig att förstå ditt provresultat så att du vet vilka livsstilsförändringar som kan behövas.

Varför ska jag göra en hälsoundersökning i Solna?

Välj och beställ hälsoundersökning och ta blodprovet i Solna idag för att ta kontroll över din hälsa och se om det finns något du kan påverka nu direkt för att skapa förutsättningar för ett friskare liv. Du behöver inte må dåligt eller uppleva några symptom för att göra en hälsoundersökning.

Att göra en hälsoundersökning och undersöka dina värden kan bekräfta att du är precis så frisk som du känner dig. Med vår hjälp får du reda på dina blodvärden och vi hjälper dig att tolka dem. Att tidigt kunna utreda ifall något är fel kan göra stor skillnad. Ju tidigare du får reda på att något inte står rätt till, desto snabbare kan du åtgärda det. Förutom att du kan ta reda på ifall du löper risk för vissa framtida besvär kan du även använda våra hälsokontroller för att få hjälp med din träning och din prestation. Gör en hälsoundersökning i Solna idag!

Välkommen till Medisera

Medisera erbjuder fem provtagningsställen i Solna varav Karolinska Universitetssjukhuset i Solna är ett. På Medisera.se kan du beställa många olika hälsokontroller via blodprov, och ta blodprovet redan minuter efter beställning. Du får läkarkommenterade provsvar i Min Journal som du loggar in i via Bank-ID några dagar efter taget blodprov. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa din hälsokontroll hos oss på Medisera, för att därefter ta ditt blodprov i Solna. En hälsokontroll kan vara första steget mot en förändrad livsstil och ett längre och hälsosammare liv.

Varför välja Medisera?

Om vi skulle sammanfatta varför du ska välja just Medisera med tre ord så är det dessa – enkelt, säkert och prisvärt.

Det ska vara enkelt att ta reda på hur kroppen mår och det är också det som är vår mission, medan visionen är att göra hälsokontroller lättillgängliga för alla digitalt. Vi har provtagningsställen i stora delar av Sverige och du kan ta ditt blodprov minuter efter beställning. Provtagningen håller en hög klinisk standard och vi har flest antal analyser på marknaden i våra hälsokontroller. Låt oss hjälpa dig ta reda på hur din kropp mår.

Välj och beställ hälsokontroll