Hälsoanalys på Östermalm - Karolinska Universitetslaboratoriet på Karlavägen - stängt tills vidare

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Karlavägen – Östermalm

Karlavägen 58

114 43 Stockholm

Öppettider

  • Måndag - Torsdag: 08:00 - 12:00
  • Måndag - Torsdag: 13:00 - 16:00
  • Fredag: 08:00 - 12:00
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Viktigt meddelande: Karolinska Universitetslaboratoriet på Karlavägen 58 är tillfälligt stängt.

Våra provtagningsställen på Östermalm

Vill du göra din hälsoanalys på Östermalm har vi följande fyra provtagningsställen du kan välja bland. Samtliga har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet, Karlavägen

Karlavägen 58
114 43 Stockholm

Karolinska Universitetslaboratoriet, Grevgatan

Grevgatan 34
114 53 Stockholm

Karolinska Universitetslaboratoriet, Lill-Jansplan

Engelbreksgatan 18
114 32 Stockholm

Karolinska Universitetslaboratoriet, Sophiahemmet

Valhallavägen 91, Hus A
114 27 Stockholm

Hälsoanalys via blodprov och provtagning på Östermalm

Hos oss på Medisera.se kan du enkelt och snabbt utföra en hälsoanalys via blodprov på Östermalm. Hälsoanalysen beställs här på Medisera.se, och provtagning via blodprov tas drop-in på det provtagningsställe du väljer när du beställer hälsoanalysen. Vårt erbjudande innebär dock att kontrollen enbart utförs via blodprov, den inkluderar inte en fysisk undersökning av läkare. Dina blodvärden ställs mot referensvärden och eventuella höga/låga värden kommenteras av läkare i “Min Journal” som du kommer åt via Bank-ID på Medisera.se när provsvar och läkarkommentar är klara. Det tar två till sex dagar för provsvaren från vald hälsoanalys att bli klara.

Vilka hälsoanalyser via blodprov kan du göra på Östermalm?

Via Medisera.se kan du idag beställa och utföra många olika hälsoanalyser via blodprov. Vi erbjuder omfattande hälsoanalyser för dig som vill ta ett större grepp om din hälsa och dina blodvärden, och mindre omfattande analyser samt enstaka analyser för dig som vet vad du vill undersöka eller som först vill testa. Samtliga hälsoanalyser som du finner om du klickar på länken nedan kan du utföra på Östermalm.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ den hälsoanalys via blodprov som passar bäst

Om du går till startsidan på Medisera.se och scrollar ner på sidan hittar du en jämförelse av vad som ingår i våra omfattande analyser. Denna jämförelse är till för att hjälpa dig att välja och beställa den hälsoanalys via blodprov som passar dig bäst. Om du har frågor tveka inte att höra av dig till oss.

Vad kostar hälsoanalysen?

Hälsoanalysen via blodprov på Medisera.se kostar från några hundralappar till några tusenlappar beroende på hur många och vilka blodmarkörer du vill testa. De läkarkommenterade provsvaren som du tar del av genom att logga in på “Min Journal” via Bank-ID på Medisera.se är självklart inkluderade i hälsoanalysens pris.

Vad ingår i hälsoanalys?

Vilka analyser som ingår i hälsoanalysen beror självklart på vilken analys du beställer. Dock ingår alltid den elektroniska remissen som skickas ut till valt provtagningsställe, själva blodprovet som du tar drop-in på det provtagningsställe du valt, levererade provsvar och läkarkommentar i “Min Journal”, som du alltid kommer åt via Bank-ID på Medisera.se. Medisera erbjuder inte en fysisk undersökning som utförs av läkare.

Hur går provtagningen till när du gör din hälsoanalys på Östermalm?

Du behöver aldrig boka en tid i förväg när du skall utföra provtagningen via blodprov på Östermalm,  drop-in gäller på alla de provtagningsställen som vi samarbetar med. Provtagningen utförs av sköterska och det enda du behöver ta med dig till hälsoanalysen via blodprov är giltig legitimation.

Privat hälsoanalys på Östermalm

På Medisera.se kan du nu beställa och därefter utföra en privat hälsoanalys via blodprov på ett provtagningsställe nära dig på Östermalm. Du behöver inte gå till vårdcentral och få en remiss. En elektronisk remiss skickas till valt provtagningsställe via våra system i samma stund som du lägger beställningen här på Medisera.se. Därför kan du i stort sett direkt efter beställning ta blodprovet förutsatt att det är inom de öppettider som gäller. Välkommen att beställa en privat hälsoanalys idag!

Välj och beställ hälsokontroll