Hälsoundersökning i Södertälje - Capio Wasa Vårdcentral Unilabs Laboratorium

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Capio Wasa Vårdcentral Unilabs Laboratorium i Södertälje stängt för provtagning tills vidare

Prästgårdsvägen 4

151 61 Södertälje

Öppettider

  • Mån-tors: 8:00-15:30
  • Fre: 8:00-11:00
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Viktigt meddelande: Capio Wasa Vårdcentral Unilabs Laboratorium i Södertälje stängt för provtagning tills vidare

Våra provtagningsställen i Södertälje

Vill du göra din hälsoundersökning i Södertälje har vi fyra provtagningsställen du kan välja bland. Samtliga har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Södertälje sjukhus – provtagningscentral

Rosenborgsgatan 6–10, Södertälje sjukhus, ingång via huvudentré, följ skyltar.
152 86 Södertälje

Luna Vårdcentral Unilabs Laboratorium

Nygatan 16 plan 6
151 72 Södertälje

Karolinska Universitetslaboratoriet, Tveta, Södertälje

Björnövägen 2
721 30 Södertälje

Tallhöjdens Vårdcentral Unilabs Laboratorium

Tallhöjdsvägen 1–3
152 41 Södertälje

Hälsoundersökning via blodprov och provtagning i Södertälje

Välkommen att utföra en hälsoundersökning via blodprov i Södertälje. Du beställer hälsoundersökningen via blodprov här på Medisera.se, och tar blodprovet på drop-in på valt provtagningsställe. Observera att detta avser hälsoundersökning via blodprov enbart. Är du ute efter en undersökning som inkluderar fysisk undersökning av läkare, som t.ex. mätning av blodtryck, är detta inte rätt hälsoundersökning för dig. Hos oss får du dina blodvärden ställda mot referensvärden samt en läkarkommentar i ”Min Journal”, som du enkelt loggar in i via Bank-ID, när provsvar och läkarkommentar är klara. “Min Journal” kommer du åt från Medisera.se.

Vilka hälsoundersökningar via blodprov kan du göra i Södertälje?

Du kan beställa och ta blodprov i Södertälje för alla de hälsoundersökningar som du finner om du klickar på länken nedan. Medisera har hälsoundersökningar som passar många, t.ex. om du vill undersöka kolesterolvärden, sköldkörteln eller prostatan. Välkommen att höra av dig till oss om du vill ställa frågor kring våra hälsoundersökningar.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ den hälsoundersökning som passar bäst

På Medisera.se:s startsida längst ner hittar du en uppställning över våra mest omfattande analyser som är tänkt att hjälpa dig att jämföra och välja den hälsoundersökning via blodprov som är bäst för dig. Du är självklart välkommen att höra av dig till oss om du har frågor.

Vad kostar hälsoundersökningen via blodprov?

Hälsoundersökningens pris beror på vad du vill undersöka. De mest omfattande analyserna kostar vanligtvis över 1000 sek, medan de mindre enstaka analyserna vanligtvis kostar under 500 sek. Hela processen från beställning till leverans av provsvar och läkarkommentar digitalt i “Min Journal” är snabb, smidig och enkel, och inkluderas i priset för hälsoundersökningen.

Vad ingår i hälsoundersökningen?

Vilka analyser som ingår i hälsoundersökningen beror självklart på vilken analys du beställer. Dock ingår alltid den elektroniska remissen som skickas ut till valt provtagningsställe, själva blodprovet som du tar drop-in på det provtagningsställe du valt, levererade provsvar och läkarkommentar i “Min Journal”, som du alltid kommer åt via Bank-ID på Medisera.se. Medisera erbjuder inte en fysisk undersökning som utförs av läkare.

Hur går provtagningen till när du gör din hälsoundersökning i Södertälje?

Du behöver aldrig boka en tid i förväg när du skall utföra provtagningen via blodprov Drop-in gäller på alla de provtagningsställen som vi samarbetar med. Provtagningen utförs av sköterska och det enda du behöver ta med dig till hälsoundersökningen via blodprov är giltig legitimation.

Privat hälsoundersökning via blodprov i Södertälje

En e-remiss går ut till det provtagningsställe som valts i Södertälje vid beställning via våra system, varför du inte behöver gå till vårdcentral för att den vägen få remiss till hälsoundersökning via blodprov. Detta innebär att du numera kan utföra en privat hälsoundersökning via Medisera.se. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa en privat hälsoundersökning idag!

Välj och beställ hälsokontroll