Hälsoundersökning i Högdalen - Capio Högdalen Läkarhus Unilabs Laboratorium

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Capio Högdalen Läkarhus Unilabs Laboratorium – stängt tills vidare

Önskehemsgatan 22 2tr

124 54 Bandhagen

Öppettider

  • Mån-tor: 8:00-15:30
  • Fre: 8:00-12:00
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Viktigt meddelande: Capio Högdalen Läkarhus Unilabs Laboratorium är tillfälligt stängt för provtagning.

Våra provtagningsställen i Södra Stockholm

I södra Stockholm har vi 20 provtagningsställen du kan välja bland. Vill du göra din hälsoundersökning via blodprov i Högdalen har vi ett provtagningsställe, Unilabs Laboratorium på Capio Högdalens Läkarhus har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Capio Högdalen Läkarhus Unilabs Laboratorium

Önskehemsgatan 22 2tr
124 54 Bandhagen

Hälsoundersökning via blodprov och provtagning i Högdalen

Hos oss på Medisera.se kan du enkelt och snabbt utföra en hälsoundersökning via blodprov i Högdalen. Hälsoundersökningen beställs här på Medisera.se, och provtagning via blodprov tas drop-in på det provtagningsställe du väljer när du beställer hälsoundersökningen. Vårt erbjudande innebär dock att kontrollen enbart utförs via blodprov, den inkluderar inte en fysisk undersökning av läkare. Dina blodvärden ställs mot referensvärden och eventuella höga/låga värden kommenteras av läkare i “Min Journal” som du kommer åt via Bank-ID på Medisera.se när provsvar och läkarkommentar är klara. Det tar två till sex dagar för provsvaren från vald hälsoundersökning att bli klara.

Vilka hälsoundersökningar via blodprov kan du göra i Högdalen?

Via Medisera.se kan du idag beställa och utföra många olika hälsoundersökningar via blodprov. Vi erbjuder omfattande hälsoundersökningar för dig som vill ta ett större grepp om din hälsa och dina blodvärden, och mindre omfattande analyser samt enstaka analyser för dig som vet vad du vill undersöka eller som först vill testa. Samtliga hälsoundersökningar som du finner om du klickar på länken nedan kan du utföra i Högdalen.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ den hälsoundersökning via blodprov som passar bäst

På Medisera.se:s startsida längst ner hittar du en uppställning över våra mest omfattande analyser som är tänkt att hjälpa dig att jämföra och välja den hälsoundersökning via blodprov som är bäst för dig. Du är självklart välkommen att höra av dig till oss om du har frågor.

Vad kostar hälsoundersökningen?

Hälsoundersökningarna via blodprov på Medisera.se kostar från några hundralappar till några tusenlappar beroende på hur många och vilka blodmarkörer du vill testa. De läkarkommenterade provsvaren som du tar del av genom att logga in på “Min Journal” via Bank-ID på Medisera.se är självklart inkluderade i hälsoundersökningens pris.

Vad ingår i hälsoundersökningen?

Vilka analyser som ingår i hälsoundersökningen beror självklart på vilken analys du beställer. Dock ingår alltid den elektroniska remissen som skickas ut till valt provtagningsställe, själva blodprovet som du tar drop-in på det provtagningsställe du valt, levererade provsvar och läkarkommentar i “Min Journal”, som du alltid kommer åt via Bank-ID på Medisera.se. Medisera erbjuder inte en fysisk undersökning som utförs av läkare.

Hur går provtagningen till när du gör din hälsoundersökning i Högdalen?

Du behöver aldrig boka en tid i förväg när du skall utföra provtagningen via blodprov, drop-in gäller på alla de provtagningsställen som vi samarbetar med. Provtagningen utförs av sköterska och det enda du behöver ta med dig till hälsoundersökningen via blodprov är giltig legitimation.

Privat hälsoundersökning via blodprov i Högdalen

På Medisera.se kan du nu beställa och därefter utföra en privat hälsoundersökning via blodprov på ett provtagningsställe nära dig i Högdalen. Du behöver inte gå till vårdcentral och få en remiss, en elektronisk remiss skickas till valt provtagningsställe via våra system i samma stund som du lägger beställningen här på Medisera.se. Därför kan du i stort sett direkt efter beställning ta blodprovet förutsatt att det är inom de öppettider som gäller. Välkommen att beställa en privat hälsoundersökning idag!

Välj och beställ hälsokontroll