Hälsotest på Östermalm - Karolinska Universitetslaboratoriet, Lill-Jansplan

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Lill-Jansplan

Engelbreksgatan 18

114 32 Stockholm

Öppettider

  • Måndag - Torsdag: 08:00 - 12:00
  • Måndag - Torsdag: 13:00 - 16:00
  • Fredag: 08:00 - 12:00
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen på Östermalm

Vill du göra ditt hälsotest via blodprov på Östermalm har vi följande fyra provtagningsställen du kan välja bland. Samtliga har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet, Lill-Jansplan

Engelbreksgatan 18
114 32 Stockholm

Karolinska Universitetslaboratoriet, Sophiahemmet

Valhallavägen 91, Hus A
114 27 Stockholm

Karolinska Universitetslaboratoriet, Karlavägen

Karlavägen 58
114 43 Stockholm

Karolinska Universitetslaboratoriet, Grevgatan

Grevgatan 34
114 53 Stockholm

Hälsotest via blodprov och provtagning på Östermalm

Hos oss på Medisera.se kan du enkelt och snabbt utföra ett hälsotest via blodprov på Östermalm. Hälsotestet beställs här på Medisera.se, och provtagning via blodprov tas drop-in på det provtagningsställe du väljer när du beställer hälsotestet. Vårt erbjudande innebär dock att kontrollen enbart utförs via blodprov, den inkluderar inte en fysisk undersökning av läkare. Dina blodvärden ställs mot referensvärden och eventuella höga/låga värden kommenteras av läkare i ”Min Journal” som du kommer åt via Bank-ID på Medisera.se när provsvar och läkarkommentar är klara. Det tar två till sex dagar för provsvaren från vald hälsotest att bli klara.

Vilka hälsotester via blodprov kan du göra på Östermalm?

Du kan beställa och ta blodprov på Östermalm för alla de hälsotest som du finner om du klickar på länken nedan. Medisera har hälsotest som passar många, t.ex. om du vill undersöka kolesterolvärden, sköldkörteln eller prostatan. Välkommen att höra av dig till oss om du vill ställa frågor kring våra hälsotest.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ det hälsotest som passar bäst

Om du går till startsidan på Medisera.se och scrollar ner på sidan hittar du en jämförelse av vad som ingår i våra omfattande analyser. Denna jämförelse är till för att hjälpa dig att välja och beställa det hälsotest via blodprov som passar dig bäst. Om du har frågor tveka inte att höra av dig till oss.

Vad kostar hälsotestet via blodprov?

Hälsotest via blodprov på Medisera.se kostar från några hundralappar till några tusenlappar beroende på hur många och vilka blodmarkörer du vill testa. De läkarkommenterade provsvaren som du tar del av genom att logga in på ”Min Journal” via Bank-ID på Medisera.se är självklart inkluderade i hälsotestets pris.

Vad ingår i hälsotestet via blodprov?

Vilka analyser som ingår i hälsotestet beror självklart på vilken analys du beställer. Dock ingår alltid den elektroniska remissen som skickas ut till valt provtagningsställe, själva blodprovet som du tar drop-in på det provtagningsställe du valt, levererade provsvar och läkarkommentar i ”Min Journal”, som du alltid kommer åt via Bank-ID på Medisera.se. Medisera erbjuder inte en fysisk undersökning som utförs av läkare.

Hur går provtagningen till när du gör ditt hälsotest på Östermalm?

Du behöver aldrig boka en tid i förväg när du skall utföra provtagningen via blodprov på Östermalm. Drop-in gäller på alla de provtagningsställen som vi samarbetar med. Provtagningen utförs av sköterska och det enda du behöver ta med dig till hälsotestet via blodprov är giltig legitimation.

Privat hälsotest via blodprov på Östermalm

På Medisera.se kan du nu beställa och därefter utföra ett privat hälsotest via blodprov på ett provtagningsställe nära dig på Östermalm. Du behöver inte gå till vårdcentral och få en remiss. En elektronisk remiss skickas till valt provtagningsställe via våra system i samma stund som du lägger beställningen här på Medisera.se. Därför kan du i stort sett direkt efter beställning ta blodprovet förutsatt att det är inom de öppettider som gäller. Välkommen att beställa ett privat hälsotest idag!