Hälsokontroll Stockholm, Karolinska Universitetslaboratoriet, Hötorget (stängt tillsvidare)

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Stockholm, Karolinska Universitetslaboratoriet, Hötorget (stängt tillsvidare)

Sveavägen 13-15, Hus 2, 2 tr

111 57 Stockholm

Öppettider

  • Måndag - Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 12:00
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen i Stockholm City

Observer att Karolinska Universitetslaboratoriet på Sveavägen 13-15 på Hötorget är stängt tillsvidare.

Vill du göra din hälsokontroll i Stockholm city har vi följande provtagningsställen du kan välja bland. Samtliga har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Vi har även fler provtagningställen runtom i centrala Stockholm, t.ex. i Vasastan, på Östermalm, Södermalm och Kungsholmen.

Karolinska Universitetslaboratoriet, Hötorget

STÄNGT TILLSVIDARE – Sveavägen 13-15, Hus 2, 2 tr, 111 57 Stockholm

Aleris Medilab Stureplan

Riddargatan 1, 1tr

Unilabs Stockholm City Provtagning Kungsgatan

Kungsgatan 34, 7tr
111 35 Stockholm

Hälsokontroll i Stockholm city

I Stockholm city är det enkelt för alla att genomföra sin provtagning, om du inte bor här tar du dig enkelt hit med många olika förbindelser såsom buss, tåg, pendeltåg och tunnelbana. Närmsta tunnelbanestation för att komma till Karolinska Universitetslaboratoriet vid Hötorget är hållplats Hötorget med gröna linjen, eller promenera från T-centralen där alla förbindelser passerar.

Vilka hälsokontroller kan du göra via blodprov i Stockholm city?

För dig som vill undersöka specifika värden på grund av sjukdomssymptom eller vill ta reda på dina värden utifrån prestation finns flera enskilda hälsokontroller för till exempel vitaminer eller prestationstest. Vi har också flera omfattande hälsokontroller för dig som vill få en bred överblick och ta reda på så mycket som möjligt om ditt hälsotillstånd. Alla hälsokontroller som vi erbjuder kan du enkelt lämna blodprov för hos alla de provtagningsställen som vi samarbetar med i Stockholm city. På länken nedan hittar du alla våra hälsokontroller.

Välj och beställ hälsokontroll

Varför ska jag göra en hälsokontroll i Stockholm city?

Välj och beställ hälsokontroll och ta blodprovet i Stockholm city idag för att ta kontroll över din hälsa och se om det finns något du kan påverka nu direkt för att skapa förutsättningar för ett friskare liv.

Att göra en hälsokontroll och undersöka dina värden kan bekräfta att du är precis så frisk som du känner dig. Med vår hjälp får du reda på dina blodvärden och vi hjälper dig att tolka dem. Att tidigt kunna utreda ifall något är fel kan göra stor skillnad. Ju tidigare du får reda på att något inte står rätt till, desto snabbare kan du åtgärda det. Förutom att du kan ta reda på ifall du löper risk för vissa framtida besvär kan du även använda våra hälsokontroller för att få hjälp med din träning och din prestation. Gör en hälsokontroll i Stockholm city idag!

Hur går provtagningen till när du gör din hälsokontroll i Stockholm city?

Provtagningen i Stockholm city sker i samarbete med Karolinska Universitetslaboratoriet, Aleris och Unilabs och utförs av en sköterska. Drop-in gäller på samtliga provtagningsställen varför du inte behöver boka tid. Du måste dock ta med giltig legitimation för att kunna genomföra provtagningen. Eftersom en e-remiss går iväg till valt provtagningsställe direkt vid beställning kan du göra provtagningen direkt efter beställning. Resultat av blodprovet kommer därefter att tillgängliggöras inom några dagar tillsammans med läkarkommentar. Du loggar in på ”Min Journal” med Bank-ID för att ta del av provresultatet samt för att skriva ut det om så önskas.

Bästa hälsokontrollen i Stockholm

Har du känt dig trött och hängig den senaste tiden? Det kan bero på blodvärden som inte är optimala, t.ex. lågt d-vitaminvärde som är relativt vanligt i Sverige. För att du ska få ökad kunskap om vad som händer i din kropp är du värd en riktigt bra hälsokontroll. Enligt oss hittar du den bästa hälsokontrollen via blodprov på medisera.se. Mediseras Hälsokontroll Stor innehåller t.ex. 34 blodmarkörer vilket är fler än andra likvärdiga aktörer erbjuder på marknaden, till ett något lägre pris. På så sätt kan du bland annat få reda på vad du behöver mer eller mindre av. Om du är intresserad av den bästa hälsokontrollen via blodprov ska du vända dig till oss på Medisera. Beställ din hälsokontroll via blodprov på medisera.se och gör sedan ett besök på Karolinska Universitetslaboratoriet i Hötorget.

Stor hälsokontroll i Stockholm

På Medisera erbjuder vi flera olika typer av hälsokontroller. Vår hälsokontroll Stor innefattar en genomgripande undersökning med ditt blodprov i fokus, där vi analyserar och kartlägger om du ligger i riskzonen för hjärt- och kärlsjukdomar, samt sjukdomar som drabbar bland annat dina njurar eller din lever. Tack vare en större hälsokontroll kan du upptäcka avvikande blodvärden för att kunna leva ett friskare liv.

Kostnad för hälsokontroll i Stockholm

Kostnaden för att göra en hälsokontroll via blodprov i Stockholm är från några hundralappar till några tusen. Hälsokontroll Stor som är en relativt omfattande och heltäckande hälsokontroll via blodprov kostar ca 1400 sek, och kostnaden för att testa stressnivån via kortisoltest är ca 300 sek. Utöver allergitesten är Stora prestationstestet det mest omfattande och också den mest kostsamma hälsokontrollen via blodprov på medisera.se. Kostnaden för Stora Prestationstestet är ca 2000 sek.

Medisera

Välj och beställ en hälsokontroll på Medisera.se för att därefter ta ditt blodprov på Karolinska Universitetslaboratoriet Hötorget i centrala Stockholm. Enkelt, smidigt och snabbt. Beroende på vilken hälsokontroll du väljer får du reda på hur dina blodvärden ser ut jämfört med normala värden, så kallade referensvärden.

Du kan till exempel få reda på om du är allergisk, i riskzonen för en livsstilssjukdom såsom diabetes genom kontroll av blodsocker (glukos och långtidsglukos), hjärt- och kärlsjukdom genom kontroll av kolesterol eller om du har en rubbning i sköldkörteln. Baserat på resultatet tar du därefter beslut om hur du fortsätter leva ditt liv.  Att utföra en hälsokontroll i Stockholm city kan vara första steget mot ett längre och hälsosammare liv.

Varför välja Medisera?

Om vi skulle sammanfatta varför du ska välja just Medisera med tre ord så är det dessa – enkelt, säkert och prisvärt.

Det ska vara enkelt att ta reda på hur kroppen mår och det är också det som är vår mission, medan visionen är att göra hälsokontroller lättillgängliga för alla digitalt. Vi har provtagningsställen i stora delar av Sverige och du kan ta ditt blodprov minuter efter beställning. Provtagningen håller en hög klinisk standard och vi har flest antal analyser på marknaden i våra hälsokontroller. Låt oss hjälpa dig ta reda på hur din kropp mår.