Hälsokontroll i Jönköping

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Encias provtagning, Jönköping

Västra Storgatan 5

55315 Jönköping

Öppettider

  • Du behöver boka tid för provtagning. Tidsbokning sker via följande länk "tidsbokning Jönköping" som också skickas i bekräftelsemail efter beställning.
Se vägbeskrivning

Vi är glada över att samarbeta med Encias klinik i Jönköping för att kunna erbjuda trygga och smidiga blodprov för hälsokontroller.

Vad ingår i Mediseras hälsokontroller?

När du beställer en hälsokontroll via Medisera ingår provtagning, de blodmarkörer som ingår i det paket du beställt, en läkarkommentar samt din egen journal “Min Journal” som du loggar in i via Bank-ID. Det finns ett flertal olika hälsokontroller att välja bland, som både har en generell inriktning och riktar sig mot olika åldrar och livssituationer. Mediseras patienter erbjuds till exempel provtagningspaket för seniorer, kvinnor och gravida. Många väljer ett omfattande hälsopaket som analyserar de vanligaste markörerna såsom kroppens vitaminer och mineraler, blodfetter, blodsocker och lever- och njurfunktion.

Var i Jönköping kan jag göra en hälsokontroll?

Vi välkomnar dig till Encias klinik i närheten av Jönköpings Resecentrum. Adressen är Västra Storgatan 5.

Vad kostar hälsokontrollen?

Kostnaden varierar en del, eftersom hälsokontrollen kan vara mer eller mindre omfattande. Klicka dig gärna in på varje enskilt paket för att få mer information. Du hittar alla hälsokontroller här.

Det är enkelt att beställa en hälsokontroll i Jönköping

Du behöver inte sitta i långa telefonköer för att boka tid för en hälsokontroll. Det enda du behöver göra är att välja paket och provtagningsställe online i kassan. Därefter kan du snabbt gå till provtagningsstället för att ta blodprovet.

Så går hälsokontrollen till

I vissa fall behöver du fasta inför provtagning, samt ta blodprovet på morgonen. Mer information om detta finns i den bekräftelse som skickas till dig vid beställning. Se till att ta med din legitimation till kliniken. En sjuksköterska tar blodprovet i armen och du kan lämna provtagningsstället kort därefter.

Välj och beställ hälsokontroll