Hälsokontroll Göteborg - Almedal Göteborg, Unilabs Provtagning

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Almedal Unilabs provtagning, Göteborg

Mölndalsvägen 30 C, 2 tr

412 63 Göteborg

Öppettider

  • Mån-Tors: 07.15 - 11.30
  • Fredagar stängt
  • Almedals provtagningsställe är stängt fr.o.m 23 december t.o.m 7 januari. Har du valt detta provtagningsställe när du beställt kan de även se din remiss på Unilabs provtagning på Carlanderska sjukhuset och du hänvisas dit för att lämna ditt blodprov.
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen i Göteborg

I Göteborg har vi för närvarande två provtagningsställen med dropin-tider. Du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Almedal Unilabs provtagning, Göteborg

Mölndalsvägen 30 C, 2 tr
412 63 Göteborg

Carlanderska Sjukhuset, Göteborg

Carlandersplatsen 1 Ingång B
412 55 Göteborg

Hälsokontroll i Göteborg city

Göteborg ligger på västkusten vid Göta älvs mynning och är landets näst största stad med ca 1 miljon invånare (storgöteborg). Gustav II Adolf anlade staden som fick stadsprivilegier 1621. När Göteborg industrialiserades på 1800-talet fick staden smeknamnet “Lilla London”, eftersom många britter flyttade till staden under denna tid. Medisera AB:s grundare verkade och bodde i Göteborg fram till sin bortgång.

Vilka hälsokontroller via blodprov kan du göra i Göteborg?

På Medisera.se har vi bland annat delat in våra hälsokontroller i “Omfattande hälsokontroller” som inkluderar våra mest populära tester såsom Hälsokontroll Stor, Mellan och Bas. Våra “Omfattande Hälsokontroller” passar dig som vill ta ett helhetsgrepp kring din hälsa. Vi har även “Kvinna” och “Man” som är utformade för att undersöka de viktigaste blodmarkörerna som progesteron och östrogen för kvinnor samt PSA och testestoron för män. Vi har även ett test för “Vitaminer och Mineraler” för dig som vill undersöka dess värden eller om du upplever symptom på vitaminbrist eller mineralbrist. Vilken hälsokontroll du än väljer kommer du kunna lämna blodprov för dessa på samtliga av de provtagningsställen som vi erbjuder i Göteborg. På länken nedan hittar du mer information om alla våra hälsokontroller.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till när du gör din hälsokontroll i Göteborg?

Provtagningen i Göteborg sker i samarbete med Unilabs och utförs av en sköterska. Drop-in gäller på samtliga provtagningsställen varför du inte behöver boka tid. Du måste dock ta med giltig legitimation för att kunna genomföra provtagningen. Eftersom en e-remiss går iväg till valt provtagningsställe direkt vid beställning kan du göra provtagningen direkt efter beställning. Resultat av blodprovet kommer därefter att tillgängliggöras inom några dagar tillsammans med läkarkommentar. Du loggar in på ”Min Journal” med Bank-ID för att ta del av provresultatet samt för att skriva ut det om så önskas.

Varför ska jag göra en hälsokontroll i Göteborg?

Du skall göra en hälsokontroll via blodprov i Göteborg om du är intresserad av att se hur dina blodvärden står sig mot den övriga populationen. Andra anledningar kan vara att du känner av olika symptom eller är trött och energilös och vill få reda på om detta beror på brist av något slag, t.ex. d-vitaminbrist som är relativt vanligt i Sverige.

Det hela är numera väldigt enkelt. Gå in på medisera.se och välj den hälsokontroll som känns mest relevant. När du beställt går en elektronisk remiss iväg till valt provtagningsställe varför du kan ta blodprovet drop-in minuter efter beställning. Beroende på vilket test du valt kommer provsvaren redan inom några dagar upp till en vecka om det t.ex. Gäller IGF-1 som analyseras en gång per vecka på vissa labb. Du behöver vara 18 år eller äldre för att kunna beställa hälsokontroll.

Eftersom det har blivit så enkelt och billigt att undersöka viktiga blodvärden kan det vara värdefullt att göra hälsokontrollen varje år från en viss ålder. Det kan vara så att analysen av dina värden kommer tillbaka inom referensintervallet och att det därmed inte visar något som ligger utanför det normala, och då är allt som det skall vara. Det kan också vara så att hälsokontrollen visar att något värde behöver undersökas ytterligare. Om så är fallet är det bra att ha varit ute i så god tid som möjligt.

Bästa hälsokontrollen i Göteborg

Ditt blod berättar mycket om din allmänna hälsa. Beställer du en hälsokontroll via blodprov genom Medisera.se, och tar blodprovet via en av våra samarbetspartners i Göteborg, kan vi genomföra en omfattande hälsokontroll och analysera ditt blod utefter ett antal analysgrupper som rör olika områden. Vi menar att vi erbjuder de bästa hälsokontrollerna via blodprov i Göteborg. Genom att fånga upp eventuella låga eller höga värden jämfört med referensvärden i tid kan du i ett enkelt gränssnitt se om vissa värden avviker, och därefter agera på informationen.

Stor hälsokontroll i Göteborg

Med vår stora hälsokontroll kan du till en rimlig kostnad få information om hur dina blodvärden inom olika områden ser ut jämfört med referensvärden, samt en läkarkommentar till detta. Just hälsokontroll Stor, som är en av våra mest omfattande och mest populära hälsokontroller, väljer du om du vill få en relativt omfattande bild av dina värden. Vår stora hälsokontroll innehåller trettiofyra analyser som kan indikera diabetes, metabolstörning, hjärtsjukdom, bristande njur- och/eller leverfunktion, vitamin- och mineralbrist, sköldkörtelrubbning, sjukdom i prostata, testosteronnivåer och inflammation. Ta chansen att få mer information om dina blodvärden idag, genom att beställa och ta blodprov för vår stora hälsokontroll i Göteborg.

Välkommen till Medisera

Medisera erbjuder två provtagningsställen i Göteborg varav Almedal Unilabs Göteborg är en. Almedals Unilabs ligger på Mölndalsvägen.

På Medisera.se kan du beställa många olika hälsokontroller via blodprov, och ta blodprovet redan minuter efter beställning. Du får läkarkommenterade provsvar i Min Journal som du loggar in i via Bank-ID några dagar efter taget blodprov. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa din hälsokontroll hos oss på Medisera, för att därefter ta ditt blodprov i Göteborg. En hälsokontroll kan vara första steget mot en förändrad livsstil och ett längre och hälsosammare liv.

Varför välja Medisera?

Enligt våra kunder är Medisera enkelt, säkert och prisvärt att använda. Det är just detta som är vår mission, att det ska vara enkelt att ta reda på om höga eller låga värden påverkar vårt mående. Vår vision är att göra hälsokontroller, provsvar och läkarkommentar lättillgängliga för så många som möjligt digitalt.

Ytterligare anledningar är att vi har provtagningsställen i stora delar av Sverige och att vi ständigt arbetar för att utöka antalet. Medisera fokuserar på kundernas välmående genom att erbjuda hälsokontroller som är relevanta och som ligger i framkant vad gäller forskningen. Enkelhet, säkerhet och prisvärdhet är tre ledord som styr Mediseras verksamhet.

Välj och beställ hälsokontroll