Hälsokontroll & hälsoundersökning i Falköping

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Unilabs Falköping provtagning

Skaraborgs sjukhus Falköping

521 85 Falköping

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 07:30-15:30
  • Fre: 07:30-13:00
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan i Falköping i Västra Götaland

Vill du göra hälsokontrollen i Falköping i Västra Götaland samarbetar Medisera med ett provtagningsställe. Unilabs Falköping provtagning på Skaraborgs sjukhus har drop-in tider varför du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen är:

Unilabs Falköping provtagning

Skaraborgs sjukhus Falköping
521 85 Falköping

Falköping är en tätort i Västergötland och centralort i Falköpings kommun, Västra Götalands län. Falköping är belägen på Falbygden mellan Ålleberg och Mösseberg. Staden är en järnvägsknut och har bra förbindelser med andra orter. Här möts Västra stambanan och Jönköpingsbanan. Du tar dig enkelt till Falköping med bil, tåg eller buss.

Hälsokontroller du kan göra i Falköping

För dig som vill undersöka specifika värden på grund av sjukdomssymptom eller vill ta reda på dina värden utifrån prestation finns flera enskilda hälsokontroller för till exempel vitaminer eller prestationstest. Vi har också flera omfattande hälsokontroller för dig som vill få en bred överblick och ta reda på så mycket som möjligt om ditt hälsotillstånd. Alla hälsokontroller som vi erbjuder kan du enkelt lämna blodprov för hos det provtagningsställe som vi samarbetar med i Falköping.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till?

När din beställning har gått igenom på Medisera.se går en elektronisk remiss ut till det provtagningsställe du valt. Därför kan du i stort sett i samma stund som du lägger beställningen göra hälsokontrollen i Falköping. Glöm inte att ta med legitimation. Väl där är det drop-in som gäller och det är utbildad personal som tar blodprovet.

Hur många provrör som måste fyllas beror på vilken hälsokontroll du valt. När du är klar med provtagningen kommer provsvar och personlig läkarkommentar finnas tillgängligt online i Min Journal inom några dagar. Du loggar enkelt in på ”Min Journal” med Bank-ID. Dina provsvar kommer då att ställas mot referensvärden och kan vara normala, höga eller låga i förhållande till dessa.

Varför hälsoundersökning i Falköping?

Välj och beställ hälsoundersökning och ta blodprovet i Falköping för att ta kontroll över dina blodvärden och se om det finns något du kan påverka för att skapa förutsättningar för ett friskare liv.

Att undersöka dina blodvärden kan bekräfta att du är frisk. Med vår hjälp får du reda på dina blodvärden och vi hjälper dig att tolka dem. Ju tidigare du får reda på att något ligger utanför referensvärden desto snabbare kan du åtgärda det. Förutom att du kan ta reda på ifall du löper risk för vissa framtida besvär kan du även använda våra undersökningar och analyser för att följa dina blodvärden över tid.

Välkommen till Medisera

Välj och beställ en hälsokontroll på Medisera.se för att därefter ta ditt blodprov på Unilabs Kemiska Laboratoriet på Falköpings sjukhus. Enkelt, smidigt och snabbt. Beroende på vilken hälsokontroll du väljer får du reda på hur dina blodvärden ser ut jämfört med normala värden, så kallade referensvärden.

Du kan till exempel få reda på om du är allergisk, i riskzonen för en livsstilssjukdom såsom diabetes genom kontroll av blodsocker (glukos och långtidsglukos), hjärt- och kärlsjukdom genom kontroll av kolesterol eller om du har en rubbning i sköldkörteln. Baserat på resultatet tar du därefter beslut om hur du fortsätter leva ditt liv. En hälsokontroll i Falköping kan vara första steget mot ett längre och hälsosammare liv.

Varför Medisera?

Enligt våra kunder är Medisera enkelt, säkert och prisvärt att använda. Det är detta som är vår mission, att det ska vara enkelt att ta reda på om höga eller låga värden påverkar måendet. Vår vision är att göra hälsokontroller, provsvar och läkarkommentar lättillgängliga för så många som möjligt digitalt.

Ytterligare anledningar är att vi har provtagningsställen i stora delar av Sverige och att vi ständigt arbetar för att utöka antalet. Genom samarbete med Karolinska universitetslaboratoriet, SYNLAB och Unilabs kan du ta ditt blodprov i stort sett direkt efter beställning. Medisera fokuserar på patienternas välmående genom att erbjuda hälsokontroller i Falköping som är relevanta och som ligger i framkant vad gäller forskningen. Enkelhet, säkerhet och prisvärdhet är tre ledord som styr Mediseras verksamhet.

Välj och beställ hälsokontroll