Bästa hälsokontrollen i Stockholm

Vi fick följande mail från en av våra kunder nyligen, och bestämde oss efter samtal med honom att publicera texten här. Christer 67 år skriver följande:

Hej,
Jag slutade förvärvsarbeta för snart 3 år sedan och för ca 2,5 år sedan flyttade jag till Sthlm från Småland. I mitt jobb ingick regelbundna hälsokontroller. När jag flyttat till Sthlm var det mycket som förändrades vad gäller t ex vart vänder man sig för att få en husläkare, var hittar man tandläkare, osv. Det finns ett stort utbud av allt i Sthlm, men man vill helst hitta det som uppfyller ens förväntningar och det som man har vant sig fungerar bra.

Jag har någon månad funderat på att jag skulle vilja få en koll på min hälsostatus, men inte vetat vart jag skulle vända mig. I dagens läge googlade jag på hälsoundersökning och efter att ha kollat igenom några olika så bestämde jag mig för er, Medisera. För mig var det precis vad jag sökte. Det var enkelt, gick snabbt med provtagningen och jag fick snabbt resultaten och jämförelser med referensvärden samt ett läkarutlåtande utifrån resultaten.

Jag är mycket nöjd med upplägget och genomförandet! Smidigare, enklare och snabbare än såhär kan det knappast bli. Jag har redan tipsat en granne om Medisera!

Friska och glada hälsningar från en mycket nöjd kund, som kommer tillbaka!

Mvh
Christer, 67 år

Enligt Christer och många andra av våra kunder erbjuder vi den bästa hälsokontrollen i Stockholm.

Klicka här för mer information om de hälsokontroller via blodprov som Medisera erbjuder.

Välj & beställ hälsokontroll

Texterna under kunskapsbanken skall betraktas som populärvetenskapliga och skall ej ses som vetenskapligt säkerställda avseende råd eller rekommendationer. Medisera kan inte garantera att texterna baseras på den allra senaste forskningen.