Företagshälsovård i Uppsala

Medisera kan ge er företagshälsovård i Uppsala en helt ny dimension. Med nya insikter om sin hälsa får era medarbetare en chans att ta kontroll över sina liv, och ni som organisation visar att ni tar medarbetarnas hälsa på allvar. Unna dem en hälsoundersökning som en engångsinsats eller återkommande varje år. När du hör av dig till oss för en offert hittar vi ett upplägg som passar er.

Vår plats i Uppsalas företagshälsovård

Låt Medisera bli en effektiv del av er företagshälsovård. Vårt kostnadseffektiva alternativ ger er personal nya insikter om vad som händer i kroppen och indikationer på hälsotillstånd. Om det är lämpligt kan de nya upptäckterna bli grunden till livsstilsförändringar som leder till bättre hälsa längre fram.

En ytterligare fördel är att Mediseras tester är tidseffektiva. Blodprovet görs på drop-in när det passar och provsvaren är tillgängliga online inom loppet av ett par dagar.

Provtagningsställen i Uppsala

Provtagning för företagshälsovård i Uppsala erbjuder vi i samarbete med SYNLAB Medilab på Kungsgatan 43, en trappa upp. Den här kliniken är en av tolv närlaboratorier som SYNLAB Medilab driver i området i och kring Stockholm och Uppsala. Här får du snabb och personlig hjälp av erfaren personal, i en lugn och avslappnad miljö. Er personal behöver inte beställa tid, utan kan dyka upp på drop-in under vardagarnas öppettider. Påminn gärna om att ta med legitimation.

Är du intresserad av att göra Medisera till en del av er företagshälsovård i Uppsala? Hör av dig på telefonnumret 0722–150 261 eller e-postadressen info@medisera.se för att be om en offert. Därefter kan dina medarbetare själva välja när de tar provet. Provsvaren dyker upp i ”Min Journal” som nås med Bank-ID ett par dagar senare. Läs mer om hur vi arbetar med företagshälsovård här!