Företagshälsovård i Umeå

Gör våra blodprov till en del av er företagshälsovård i Umeå. Genom att mäta blodvärden skapas ökad förståelse för hälsa och välmående bland er personal. Era medarbetare får även en chans att upptäcka brister på vitaminer och mineraler, och tecken på att de ingår i riskzoner för olika sjukdomar. På så sätt kan vår företagshälsovård bidra till en eftertraktad arbetsplats och ett långsiktigt arbetsliv hos dig i Umeå.

Många olika upplägg för företagskunder i Umeå

Ni kan välja bland flera upplägg, men för företagskunder rekommenderar vi de breda hälsokontrollerna bas, mellan eller stor. De mäter olika antal blodmarkörer, för en mer eller mindre omfattande överblick av individens blodvärden. I den största varianten görs 35 analyser av bland annat funktionen i lever och njurar, vitamin- och mineralbrist, diabetes, rubbning i sköldkörteln, faktorer rörande hjärta-kärl och inflammation. För män mäts även tecken på sjukdomar i prostatan. Ett blodprov kan inte ge ett friskintyg, men kan upptäcka avvikelser.

Fördelar med företagshälsa i Umeå

Hälsokontroller via blodprov med oss på Medisera i Umeå är ett bra sätt för era medarbetare att få ökade insikter om sina kroppar och blodvärden. Det är dessutom ett bra tillfälle att lära sig mer om hur olika faktorer i kroppen hänger ihop. Om du väljer att göra våra hälsokontroller till en återkommande årlig del av företagshälsovården kommer de anställda att kunna se utvecklingen av sina blodvärden över tid.

Blodprov till företagshälsovård i Umeå

För provtagningen samarbetar vi med Aleris Specialistvård i Umeå. Du hittar dem på Renmarkstorget 12 C, som ligger centralt intill busstationen Renmarkstorget som nås av flera busslinjer. Här är din personal välkommen för att lämna blod på drop-in, måndag till torsdag. Fredagar och helger har de stängt.

Kontakta oss för offert

Personalen i Umeå är van vid att möta olika sorters patienter och strävar efter att alltid erbjuda en så god behandling som det går. Här ska du kunna känna dig trygg och väl omhändertagen. Är du intresserad av Medisera för företagshälsovård i Umeå? Hör av er för offert eller läs mer om hur vi arbetar med företagshälsovård.