Företagshälsovård i Katrineholm

Välj Mediseras hälsokontroller via blodprov som en smidig del av er företagshälsovård i Katrineholm. Att undersöka blodvärden är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt för era medarbetare att upptäcka riskfaktorer för sjukdom och vitamin- och mineralbrister.

Investera i en gladare arbetsplats genom en aktiv approach till hälsa. Använd Medisera som en engångsinsats eller som en återkommande del av företagshälsovården.

Företagshälsa via blodprov i Katrineholm

Medisera samarbetar med Provtagningscentralen i Katrineholm för hälsokontroller för privatpersoner och företagshälsovård. I Katrineholm är det drop-in varför medarbetarna kan dyka upp när de vill under öppettiderna. Provtagningscentralen ligger i Kullbergska sjukhuset på Djulögatan 66. Precis intill sjukhuset ligger Sveaparken, för den som vill ta en grönskande promenad på väg till eller från provtagningen.

Kullbergska sjukhuset

Namnet Kullberg känns kanske bekant. Grosshandlaren August Kullberg från Småland flyttade till Katrineholm som vuxen. Där drev han en firma som blev Sveriges största inom försäljning och export av lantbruksmaskiner. När han dog 1913 donerade familjen tomtmark och pengar för att bygga Kullbergska sjukhuset till minnet av honom och hans fru Josefine Kullberg. Sedan dess har sjukhuset blivit större och byggts ut flera gånger.

Smidigt alternativ

För dig som arbetsgivare är Medisera ett kostnadseffektivt och smidigt alternativ. Beställning och provsvar hanteras online och e-remissen skickas elektoniskt till provtagningsstället varför inget behöver skrivas ut på papper. I Katrineholm behöver heller ingen tid bokas för blodprovstagning. Medarbetarna kan komma till provtagningsstället när de vill under öppettiderna. Provtagningen genomförs av utbildad personal från sjukvården och provsvaren kompletteras av en skriftlig kommentar från våra läkare. Så här går det till:

  • Ring eller mejla för att be om en offert för företagshälsovård i Katrineholm.
  • När ni genomför köpet får ni en tillgodokod att dela ut på företaget.
  • Medarbetarna använder tillgodokoden för att beställa och betala sin hälsokontroll i kassan på medisera.se. I samband med det får de en remiss till provtagningsstället.
  • Direkt efter beställning kan de gå och lämna blod hos Provtagningscentralen i Katrineholm.
  • Några dagar senare kan de logga in med Bank-ID i ”Min Journal” för att se provsvaren komplett med läkarkommentar.
  • Avviker något drastiskt från det normala kommer en läkare att ringa upp den berörda individen.

Kontakta oss för en offert på företagshälsovård i Katrineholm eller läs mer om hur vi arbetar med företagshälsovård.