Företagshälsovård i Katrineholm

Välj Mediseras hälsokontroller med blodprov, som en smidig del av din företagshälsovård i Katrineholm. Att undersöka blodvärden är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt för era medarbetare att upptäcka riskfaktorer för sjukdom och vitamin- och mineralbrister.

Investera i en gladare arbetsplats genom en aktiv approach till hälsa. Använd Medisera som en engångsinsats eller som en återkommande del av företagshälsovården.

Företagshälsovård via blodprov i Katrineholm

Vi samarbetar med Provtagningscentralen i Katrineholm för hälsokontroller åt privatpersoner och för företagshälsovård. Här råder drop-in, så medarbetarna kan dyka upp när de vill under de angivna öppettiderna. Provtagningscentralen ligger i Kullbergska sjukhuset på Djulögatan 66. Precis intill sjukhuset ligger Sveaparken, för den som vill ta en grönskande promenad på väg till eller från provtagningen.

Kullbergska sjukhuset

Namnet Kullberg känns kanske bekant. Grosshandlaren August Kullberg från Småland flyttade till Katrineholm som vuxen. Där drev han en firma som blev Sveriges största inom försäljning och export av lantbruksmaskiner. När han dog 1913 donerade familjen tomtmark och pengar för att bygga Kullbergska sjukhuset till minnet av honom och hans fru Josefine Kullberg. Sedan dess har sjukhuset blivit större och byggts ut flera gånger.

Smidigt alternativ

För dig som arbetsgivare är Medisera ett kostnadseffektivt och smidigt alternativ. All bokning kan göras från skrivbordet och även provsvaren finns tillgängliga online. Inget behöver skrivas ut på papper och inga tider behöver bokas. Personalen kan komma till provtagningsstället när de vill under öppettiderna för drop-in. Provtagningen genomförs av specialiserad personal från sjukvården och provsvaren kompletteras av en skriftlig kommentar från våra läkare. Så här går det till:

  • Ring eller mejla för att be om en offert för företagshälsovård i Katrineholm.
  • När ni genomför köpet får ni en tillgodokod att dela ut på företaget.
  • Medarbetarna använder tillgodokoden för att beställa och betala sin hälsokontroll i kassan på medisera.se. I samband med det får de en remiss till provtagningsstället.
  • Direkt efter beställning kan de gå och lämna blod hos Provtagningscentralen i Katrineholm.
  • Några dagar senare kan de logga in med Bank-ID i ”Min Journal” för att se provsvaren komplett med läkarkommentar.
  • Avviker något drastiskt från det normala kommer en läkare att ringa upp den berörda individen.

Ring 0722–150 261 eller mejla info@medisera.se för en offert på företagshälsovård i Katrineholm eller läs mer om hur vi arbetar med företagshälsovård här.