Företagshälsovård i Hallstavik

Hälsoundersökningar med Medisera kan bli en effektiv del av er företagshälsovård i Hallstavik. Med ett provtagningsställe i orten är det enkelt för personalen att lämna blod när det passar deras schema.

Ett blodprov kan visa indikationer på sjukdomar och brist på mineraler eller vitaminer. Det kan inte ge en friskförklaring, men ger nya insikter om blodvärden och hälsotillstånd.

Så går företagshälsovården i Hallstavik till

Vi rekommenderar våra hälsokontroller Stor, Mellan eller Bas till företagskunder. Genom dem kan era medarbetare få en övergripande bild av sina blodvärden. Oavsett vilken du väljer går det bra att lämna blodprov på provtagningsstället i Hallstavik.

Karolinska Universitetsuniversitetet

Om ni är intresserade av att inkorporera våra hälsokontroller i er företagshälsovård i Hallstavik ber vi dig att kontakta oss för att få en offert. När du har genomfört beställningen kommer ni få en rabattkod som era medarbetare kan använda för att beställa sina hälsoundersökningar och få remiss till provtagningsstället. Direkt efteråt kan de besöka Karolinska universitetslaboratoriet i Hallstavik för att lämna blod. Påminn dem gärna om att ta med legitimation.

Några dagar efter att blodprovet tas kommer provsvaren finnas i ”Min Journal” som nås genom inloggning med Bank-ID. I det jämförs blodvärden med referensvärden och en läkare ger en kommentar.

Blodprov i Hallstavik för företagshälsovård

Vi samarbetar med Karolinska Universitetslaboratoriet i Hallstavik, där blodprov tas på privatpersoner och som en del av företagshälsovård. Laboratoriet ligger centralt på Carl Wahrens väg 24, bara några svängar från Tulkavägen och Norra Uppsalavägen. Byggnaden har rött tegel och markeras av en stor skylt med texten ”Vårdcentral”. Precis intill ligget busstationen Stationsvägen där buss 642 stannar. Här kan er personal lämna blodprov på drop-in måndag-torsdag 8.00-16.00 och på fredagar 08.00-12.00.

Är du intresserad av en offert? Hör av dig till oss för mer information om företagshälsovård i Hallstavik. Kontakta oss för en offert på företagshälsovård i Hallstavik eller läs mer om hur vi arbetar med företagshälsovård här.